Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


(foto; pr)
(foto; pr)

Ondernemende Amy opent eigen atelier

Papendrecht – Het gaat goed met de jonge onderneemster Amy Schreuder (22). Sinds een paar jaar maakt ze als zelfstandige leren tassen en accessoires. Ze opent nu een eigen atelier.

"Deze tassen maak ik zelf en verkoop deze via de webshop www.lerentasjes.nl en ik geef workshops. Het maken deed ik altijd op zolder waar ik woon in Papendrecht. Inmiddels was dat niet meer te doen en open ik 8 december een atelier op de Helmholtzstraat 5D in Dordrecht", vertelt ze.

Amy is voor veel mensen in Papendrecht geen onbekende. "Ik heb een aantal keren op de Meentpassage een pop-up winkel gehad voor een korte week. Hier zullen de meeste Papendrechters mij ook van kennen."

Amy Schreuder wist op 16-jarige leeftijd al dat ze een eigen bedrijf wilde starten. Maar dat ze creatief is, bleek al veel eerder. "Op mijn zevende ging ik elke maandagavond naar een knutselclubhuis bij ons op het dorp. Ik maakte daar van alles, ook leerde ik hier om kussentjes te maken achter de naaimachine. Dat de creativiteit al vanaf jongs af aan in mij zit is wel duidelijk", schrijft ze op haar website.

"In 2014 kwam ik samen met mijn vader op het idee om Lerentasjes by Meola te starten. Ik deed op dat moment de opleiding Interieuradviseur (HMC Rotterdam) en was ook helemaal in mijn element als het om kleuren en combinaties ging. Op deze opleiding heb ik ook een aantal prodcuten gemaakt op de naaimachine en vond dit dan ook super leuk."

Haar producten verkoopt ze via haar eigen webshop www.lerentasjes.nl . 

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox