Logo papendrechtsnieuwsblad.nl

Bløf en Kensington zijn hoofdacts van festival Live at Wantij

Regio - Bløf en Kensington zijn de hoofdacts van het festival Live at Wantij. Op 1 juni staan ze in het Wantijpark in Dordrecht.

Organisator BOD?Events pakt flink uit tijdens Live at Wantij, het betaalde broertje van Wantijpop in Dordrecht. "Dit is een ongekende line-up'', jubelt Dirk Malschaert die bij BOD Events verantwoordelijk is voor de programmering.

Want gemakkelijk is het niet, bekent hij, om twee van de grootste Nederlandse acts op je festival te krijgen. Al direct na de eerste editie van Live at Wantij, in juni met Marco Borsato, ging hij ermee aan de slag. "Ik kwam er al snel achter dat zowel Kensington als Bløf qua festivalprogramma tijd in de agenda hadden voor Live at Wantij, maar dan moeten ze het nog willen."

"Daarnaast treedt ook Jacqueline Govaeart op, de voormalige leadzangeres van Krezip. Coversterren Suzan en Freek warmen het publiek op, zij zijn groot geworden op YouTube met het coveren van allerlei hits. We hebben dus een heel afwisselend programma, er zit voor elk wat wils bij."

Wat BOD?Events betreft, blijft het wel echt een Dordts feestje. ,,Live at Wantij is vooral bedoeld voor Dordrecht en omstreken. Vorig jaar is dat ook goed gelukt, toen kwam zo'n 80 procent van de bezoekers uit de regio. Natuurlijk zijn er fans die hun band het hele land achterna reizen, maar wij richten onze gehele marketing op dit gebied.''

De kaartverkoop voor Live at Wantij (€29,50) start zaterdag 2 december. Een dag eerder kunnen via AD?Club (club.ad.nl) Early Bird tickets worden aangeschaft door abonnees.

Reageer als eerste
Meer berichten