Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Frank and the Club speelt bij Zipp Mode

Papendrecht –  De Papendrechtse band Frank and the Club trad op tijdens het jubileum van Zipp Mode aan de Schooldwarsstraat 104. De zaak bestaat dertig jaar.

Nadat Dick Verdoorn van Zipp Mode iedereen verwelkomd had, en bovendien "de Creator van de creativiteit, en daarmee bedoel ik God" had bedankt, gaf Frank and the Club een spetterend concert met songs uit hun nieuwe programma 'Sweet 70-ties'. Overigens kwam er geen antwoord op de het liedje: 'Who can stop te rain', maar dat was niet erg, want zoals Dick verwoordde: "Het is hier warm en gezellig." Frank geeft aan dat ze het leuk vinden tijdens dit jubileum als band aanwezig te zijn, mede als dank vanwege de jarenlange sponsoring door Zipp Mode. Laatst nog kregen de bandleden en zelfs hun privé-fotograaf Pieter van de Berg een echt BB Chum overhemd van Zipp Mode, welke ze nu, maar ook tijdens hun optreden in theater de Willem op 15 december, zullen dragen. "Wat mij betreft is onze relatie meer dan zakelijk, het klikt wel tussen ons," aldus Frank.
Tussen het optreden door werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de Modecheques en de vrijkaarten voor theater de Willem.  Ondertussen kregen Dick en Margot voortdurend gelukwensen, vergezeld gaand met diverse cadeaus. "Twee keer knipperen met je ogen, en er zijn 30 jaar voorbij", zegt Margot terugkijkend. We hebben de nodige tegenslagen gehad, maar we zijn er nog steeds" Maar komt er glunderend achteraan "Voorlopig hoeven we in ieder geval geen wijn meer te kopen."

(foto: Thea Bezemer)

Reageer als eerste
Meer berichten