Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Groepsaankoop zonnepanelen in de Drechtsteden gestrart

Regio - De gemeenten in de Drechtsteden zijn maandag gestart met een groepsaankoop van zonnepanelen voor haar bewoners. Met deze een actie willen de gemeente zonnepanelen onder de aandacht brengen en duurzame energieproductie stimuleren.
Door samen met de buurt zonnepanelen in te kopen profiteren bewoners van gunstige prijzen voor zonnepanelen met een hoge kwaliteit.
De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Dat is samen met de gemeente op zoek gegaan naar installateurs uit de regio en selecteert de beste partij op basis van prijs, kwaliteit en afstand tot de regio. Er is gekozen voor Blue Home.


Ter voorbereiding op de actie organiseren de gemeenten en het Regionaal Energieloket een aantal bewonersavonden. Geïnteresseerde bewoners kunnen op die avonden meer informatie ontvangen over de actie. Ook stellen de deelnemende partijen zich voor. De data en locaties van de bewonersavonden kunt u nalezen op de website
go.regionaalenergieloket.nl/drechtsteden-zon .

Inschrijven

Sinds 1 oktober kunnen bewoners zich vrijblijvend in schrijven voor de groepsaankoop. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur.
Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte en kunnen ze besluiten of ze mee doen met de actie.

Reageer als eerste
Meer berichten