Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


Rivas sluit winkel in Papendrecht

 

Papendrecht  - De Rivas Leef&-winkels in Papendrecht (Rivas-locatie De Markt) en Leerdam sluiten de deuren.
De winkel in Leerdam was twee dagdelen in de week geopend en sluit met ingang van woensdag 5 juli. De winkel in Papendrecht, die twee dagen per week geopend was, sluit per vrijdag 7 juli.

"In het huidige tijdsgewricht is het voor Rivas Zorggroep niet langer rendabel om de winkels open te houden. De continuïteit van de dienstverlening aan de klanten blijft na sluiting van de winkels in Leerdam en Papendrecht gewaarborgd", maakte de zorgverlener vrijdag 30 juni bekend.

Klanten kunnen nog steeds de Rivas Leef&-winkels in Nieuwegein, Gorinchem, Dordrecht en Sliedrecht bezoeken. Deze bevinden zich aan Koekoekslaan 1 in Nieuwegein, Banneweg 57 in Gorinchem, Albert Schweitzerplaats 33 in Dordrecht en Kerkbuurt 200 in Sliedrecht. Daarnaast kunnen klanten terecht in de winkels van Rivas' samenwerkingspartner Vegro in de regio. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels vinden klanten aan De Markt 52 in Culemborg, Admiraalsplein 14 in Dordrecht en Passage 4-6 in Zwijndrecht.

Douwe Brik, manager Rivas Leef& besluit: 'Onze klanten krijgen in de winkels van Rivas en Vegro nog altijd korting op hun aankopen. Ook kunnen zij er profiteren van de regeling om voor een periode van 13 weken gratis loophulpmiddelen te lenen.'

Voor meer informatie over de winkels van Rivas Leef& en Vegro kunnen klanten terecht op de website www.rivas.nl/winkels.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten