Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


(foto: Pieter van den Berg)
(foto: Pieter van den Berg)

Kinderboerderij De Papenhoeve gaat door

Papendrecht - Het bestuur van Kinderboerderij De Papenhoeve en het college van Papendrecht voeren constructieve gesprekken over de diverse uitdagingen waarmee de kinderboerderij wordt geconfronteerd. Het college zal in overleg met het huidige bestuur van de Papenhoeve zo spoedig mogelijk een interimbestuur aanstellen dat maatregelen zal nemen om de duurzame exploitatie van de kinderboerderij te waarborgen.

Dat interimbestuur zal onder andere de opdracht krijgen om een businessplan 2.0 op te stellen met daarin maatregelen voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering, waarbij gebruik wordt gemaakt van de opgedane kennis en ervaring van het huidige bestuur over de exploitatie van de kinderboerderij. De huidige stichting en activiteiten worden voortgezet en ook aan medewerkers en vrijwilligers wordt continuïteit geboden.

Het college is blij met de getoonde inzet van het huidige bestuur en vrijwilligers van de kinderboerderij. Wethouder Kees Koppenol: 'We zijn ervan overtuigd dat we een goede stap zetten voor alle betrokkenen. De kinderboerderij is een prachtige voorziening in ons dorp, waar ook velen zich voor inzetten. Ik heb veel vertrouwen in de weg die we nu samen inslaan.'

(bron: gemeente Papendrecht)

Reageer als eerste
Meer berichten