Logo papendrechtsnieuwsblad.nl


(foto: dhr. Gertebach)
(foto: dhr. Gertebach)

Zaterdag vijfde Dag van de Heerlijkheid

Papendrecht - De Heerlijkheid van Papendrecht stelt zaterdag 1 juli voor de vijfde keer de boomgaard open tijdens de Dag van de Heerlijkheid.

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe de Landwinkel haar eigen producten teelt? Tijdens deze dag kunnen bezoekers zien hoe de fruitteler samenwerkt met de natuur. Als de fruitteler goed is voor de natuur, zijn de fruitbomen goed voor ons en dat proeft u.

Naast de nodige informatie over het landleven staan er diverse marktkramen op het erf en op de boomgaardterras. Zo is er een groot scala aan gebruiksvoorwerpen, snuisterijen en lekkernijen te koop.

Over de gehele dag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo worden er demonstraties gegeven, bieden we diverse workshops aan en er zullen heerlijke proeverijen plaatsvinden. Voor de kinderen zijn er zelfs tal van spelletjes.

De sfeer is gemoedelijk, de omgeving natuurlijk en door het decor van de boomgaard is het zelfs Heerlijk te noemen. Een mooie dag om te komen genieten. Op het boomgaardterras een pannenkoek eten, een lekker puur glaasje sap drinken, een Boerderijsje eten, wie geniet daar niet van?

Op 1 juli zijn er tal van onze specialisten aanwezig, denk aan; bierbrouwer Geert Jan, meerdere imkers, fruitteler Jan en de dames van PonyPlus, die met passie over hun vak kunnen vertellen.

De Heerlijkheid van Papendrecht is te vinden aan de Kerkbuurt 56 te Papendrecht. De Dag van de Heerlijkheid is open van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten