• Alles
 • (17)
  Overig
 • (55)
  Algemeen
 • (36)
  Sport
 • (15)
  Evenement
 • (13)
  Cursus-Workshop

Lezing door Manu Keirse, Verlies en verder

donderdag 14 februari 19:00 t/m 21:30 uur

Een bijzondere man komt in februari naar Papendrecht. De Vlaamse klinisch psycholoog Manu Keirse (72) is een veelgevraagd spreker en wordt gezien als autoriteit in Nederland en België op het gebied van omgaan met rouw en verlies en palliatieve zorg.

In zijn vele lezingen en boeken komt steeds naar voren dat er mogelijkheden zijn om elkaar te helpen bij verlies en verdriet. Meer weten kan hierbij helpen. In zijn boek 'Helpen bij verlies en verdriet' gaat het overigens niet alleen over verlies door dood, maar ook over verlies van gezondheid, werk en toekomstperspectief.

Deze lezing is toegankelijk voor iedereen. De lezing is interessant voor: wie zelf te maken heeft of krijgt met verlies, wie beter wil weten hoe je anderen kunt helpen bij verlies en verdriet, zowel op het werk als privé en wie beter wil weten hoe je kinderen kunt helpen omgaan met verdriet en verlies. Tijdig aanmelden is nodig. Aanmelden kan per e-mail: info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl of eventueel telefonisch via 06-24204630. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage in de kosten (na afloop van de lezing) is welkom.


deel deze activiteit

Locatie

Zalencomplex De Palm
Papendrecht
van der Palmstraat 3
3351ha


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.